ME-Metals & Technologies is een jonge, groeiende onderneming en werkzaam op het gebied van corrosie bestendige materialen. Wij bieden onze diensten en producten aan in verschillende industrieën, zowel in de galvanische industrie, ME-Plating & ME-CuTi, alsook in de chemische industrie, ME-Alteco & Tantaline.

 

ME-Metals & Technologies is een onderneming met nieuwe ideeën gebaseerd op efficiency, innovatie en kwaliteit. U moet kunnen vertrouwen op onze competenties, ofwel beloftes die we doen ten aanzien van onze samenwerking.

 

Dit is meteen ook de belangrijkste reden dat wij hebben gekozen voor de giraffe in ons logo. 
Een giraffe heeft een perfect overzicht op haar directe omgeving en staat stevig op de grond. Ook wij weten waar de gevaren zitten en bespreken samen met u de problemen en mogelijkheden.

 

De giraffe heeft van alle dieren het grootste hart, en communiceert ook vanuit zijn hart. 
Ook wij voelen ons betrokken bij uw product, uw proces en uw problemen. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

 

Verder is de giraffe een pionier in zijn gebied en is hij zeer diplomatiek! De giraffe is zowel zachtaardig als sterk, kijkt met mildheid naar wat zich aandient en zoekt naar verbinding en helderheid. Als jonge onderneming, kunnen wij ons hierin vinden; heldere oplossingen, korte lijnen en duidelijke afspraken.

 

En tot slot: De giraffe steekt zijn lange nek uit, en wij doen dat voor u!

Onze Giraffe