‘Your Demand is Our Challenge’
Deze missie is weliswaar kort, maar drukt in slechts enkele woorden uit waar ME-Metals & Technologies voor staat. Wij streven altijd naar een hoge mate van klanttevredenheid.

Missie‘ME-Metals & Technologies is een betrouwbaar en bekwaam bedrijf in de metaalindustrie.

De betrokkenheid bij het project van de klant zorgt voor een vertrouwelijke band die leidt tot een win-win situatie.’

VisieService

ME-Metals & Technologies heeft service bieden aan haar klanten hoog in het vaandel staan. Deze service komt tot uiting bij alle aspecten van het aankoopproces. Een goede klant wordt met net zoveel service bediend als een potentiele klant die in eerste instantie slechts interesse heeft in de producten, zonder dat ME-Metals & Technologies weet of dit uiteindelijk een klant zal worden.

 

Betrokkenheid

ME-Metals & Technologies levert producten die vervolgens gebruikt worden om andere producten mee te maken (de anodekorven worden onder andere gebruikt voor het verchromen van kranen). Dit betekent dat ME-Metals & Technologies mede verantwoordelijk is voor de voortgang van processen binnen andere bedrijven. Door de hoge betrokkenheid van ME-Metals & Technologies bij de projecten / processen van de klant, wordt er ten alle tijden alles aan gedaan om de producten op tijd bij de klant te leveren. Dit vergt zo nu en dan de nodige flexibiliteit, maar dit wordt zeer gewaardeerd door klanten.

 

Maatwerk / precisie

Geen enkel product dat ME-Metals & Technologies levert is hetzelfde. Elke klant heeft een product nodig, dat speciaal voor hen ontworpen is. Dit betekent dat er ten alle tijden maatwerk geleverd dient te worden. Maatwerk met precisie, één millimeter teveel of te weinig kan een groot verschil uitmaken in deze branche.

 

Accuraat

Wij stellen alles in het werk, om u als klant tevreden te houden!

Belangrijk daarbij is ook voor ons het motto: “Afspraak is Afspraak !”

 

Competent

Wij denken met u mee, om gezamenlijk tot een beste oplossing te komen. Daarom is het van groot belang, om al in een vroeg stadium de details te bespreken.

Alleen op deze manier kunnen problemen in een later stadium voorkomen worden.

 

Concurrerend

Wij staan garant voor concurrerende prijzen. Echter, een goede samenwerking gaat bij ons boven de concurrerende prijs.

 

Efficiënt

Korte lijnen, een goede bereikbaarheid en altijd een snelle reactie. Wij stellen ons ten doel, om u binnen 48 uur een passende offerte te geven; natuurlijk gaat dit niet altijd, afhankelijk van het product, maar wij blijven u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

Innovatief

Als jonge onderneming blijven wij op zoek naar nieuwe, innovatieve ontwikkelingen in de markt, zowel op het gebied van nieuwe producten, alsook innovatieve productiemogelijkheden.

Kernwaarden